Om Arbetskraft Öresund

Arbetskraft Öresund har med stort engagemang levererat bemannings- och rekryteringslösningar sedan starten 2003. Vi har kunskap och erfarenhet för att hjälpa dig med din bemanning på ett bra sätt. Utifrån din situation, ditt behov och dina önskemål hjälper vi dig med en anpassad och effektiv lösning. Vår verksamhet speglas av våra tre värdeord och det är genom dessa vi tar hand om våra kunder.
 

Flexibilitet

Vi är snabba och jobbar med korta ledtider. Ibland behöver du hjälp en längre tid, kanske toppar ni försäljningen. Eller också behöver ni hjälp under korta perioder vid exempelvis sjukdom eller semester. Oavsett om uppdraget endast är några timmar eller om det är en längre period så löser vi det. Vi stänger aldrig av vår telefon, utan svarar när helst du behöver hjälp. Detta för att vara flexibla gentemot dina behov.

Engagemang

Vår personalstyrka är vår absolut viktigaste resurs. Det är därför grundläggande för oss att vara måna om våra konsulter. Vi vill se till att de är engagerade och mår bra på jobbet. Vi försöker ha arbetskraft i alla åldrar, med olika bakgrunder och med olika erfarenheter för att göra vår verksamhet stark. Vi strävar ständigt efter att utvecklas.

Trygghet

Vårt mål är att våra kunder ska känna sig absolut trygga med att ha oss som samarbetspartner. När du hyr in eller rekryterar personal ska du känna dig trygg, både i att du får de medarbetare du behöver, men också i att regler och avtal efterföljs. Arbetskraft Öresund AB är ett auktoriserat bemanningsföretags och medlem i Almega. Vi tar fullt arbetsgivaransvar för våra konsulter, vi följer kollektivavtal och vår personal är försäkrade.

Första steget

I första skedet vill vi lära känna er och era behov, vilken kompetens ni söker och vilken profil som passar in i just eran verksamhet. När vi vet detta så kan vi se till att ni får rätt person till det uppdrag som ska utföras. Om konsulten, mot förmodan, ändå inte fungerar i er verksamhet så meddelar ni oss så löser vi problemet omedelbart.